Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Prijava za vpis v višji letnik (po merilih za prehode oz. pod pogoji za hitrejše napredovanje) v študijskem letu 2024/25

datum: 04.03.2024

kategorija: obvestila za študente

Prijave odprte do 20. marca 2024!

Študenti/-ke, ki se želijo v študijskem letu 2024/25 vpisati na razpisana mesta za vpis v višji letnik študijskih programov Fakultete za šport, morajo elektronsko prijavo oddati preko spletnega portala eVŠ najkasneje do 20. marca 2024. Način prijave je določen v skupnih določbah razpisa za vpis, pod točko 1.3. Prijava za vpis v višji letnik in pod točko 3. Način prijave.

 

Podrobnejše informacije, na katere se sklicuje posebni del razpis za vpis, ki določa vpis na prvostopenjske študijske programe Fakultete za šport:

PRIJAVA ZA VPIS V VIŠJI LETNIK (PO MERILIH ZA PREHODE OZIROMA POD POGOJI ZA HITREJŠE NAPREDOVANJE)

Prijavni rok za vpis v višji letnik (po merilih za prehode oziroma pod pogoji za hitrejše napredovanje)« je od 20. 2. do 20. 3. 2024. Prijavite se prek portala eVŠ.

Prehod je možen v drugi ali višji letnik pod pogoji, ki so navedeni v določbah o prehodih med programi posameznega univerzitetnega študijskega programa prve stopnje UL Fakultete za šport.

Kandidati/-ke prijavi priložijo dokazilo o izpolnjevanju pogojev za vpis v nov študijski program in predmetnik prvega študijskega programa (velja samo za študente/-ke drugih fakultet).

Dokazila o izpolnjevanju pogojev za vpis v višji letnik na prvem študijskem programu, ter o opravljenih obveznostih na dosedanjem študiju oddajo kandidati/-ke v eVŠ najkasneje do 1. avgusta 2024. Do tega datuma pošljejo na UL FŠ tudi učne načrte vseh opravljenih obveznosti.

O prehodu na drug program odloča Komisija za študijske zadeve, ki študentu/-ki s sklepom določi priznane obveznosti in obveznosti, ki jih mora opraviti na novem programu. Glede na to tudi odloči, v kateri letnik se lahko vpiše.