Poletje je tu!

 
 

Na Fakulteti za šport v poletnem času organiziramo celodnevne športne počitnice in plavalne tečaje za otroke od 29. junija do 21. avgusta. Počitniški programi so skrbno načrtovani, aktivnosti pa vodijo strokovno usposobljeni vaditelji, športni animatorji z večletnimi izkušnjami na področju dela z mladimi – vsi izključno študenti, diplomanti in magistri Fakultete za šport.

Otrokom želimo ponuditi čimbolj razgibane dneve s spoznavanjem različnih športov (gimnastika, akrobatika, nogomet, plavanje, plezanje, atletika, košarka, floorball…), z zabavo na bazenu, reševanjem športnih ugank in različnimi akrobatskimi vragolijami v športnih dvoranah naše Fakultete in v naravi.

Želimo, da se otroci zabavajo, pridobijo nova znanja s področja športa in hkrati učinkovito zadostijo svojo primarno potrebo po gibanju, druženju, navezovanju novih prijateljstev in zdravemu načinu življenja ter izboljšajo gibalne in funkcionalne sposobnosti. To je le nekaj izmed pomembnih ciljev naših strokovno organiziranih počitnic.

Počitnice "športni zmiks", ki zajemajo spoznavanje različnih športov, in počitnice s plavalnim tečajem na Fakulteti za šport se bodo v letošnjem letu odvijale vsak delovnik od 29. junija do 28. avgusta med 7. in 17. uro. Čaka nas 9 tednov športne zabave v odlično opremljenih prostorih in prelepi okolici Fakulete za šport.

Počitniški plavalni tečaji potekajo od 29. junija do 21. avgusta od 9.00 do 12.00.

Počitniški programi bodo usklajeni z upoštevanjem navodil in ukrepov, ki bodo v tistem času veljali glede trenutne epidemiološke situacije.

V kolikor se strinjate, da je preživljanje prostega časa med poletnimi počitnicami super preživeti v družbi prijateljev, na zraku, z žogo, v bazenu ali pri plezanju na drevesa ter se pri tem še kaj naučiti, potem smo pravi za vas. Kaj vse in še več se dogaja med poletjem pri nas, si lahko pogledate v naši kratki fotoreportaži. 

Vabimo vas, da izpolnite PRIJAVNICO in jo pošljete na . Zbiramo jih preko celega poletja. V 7. in 8. terminu je še nekaj prostih mest. V 9. terminu mesta niso več na voljo.

Za več informacij o splošnih pogojih kliknite na povezavo. Cenik je objavljen znotraj splošnih pogojev.

PRIJAVE so odprte. Pohitite in si zagotovite svoj termin športnih počitnic ali poletnega plavalnega tečaja.