Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Obvestilo o zaprtju knjižnice

datum: 13.03.2020

kategorija: novice

Spoštovani,

glede na trenutno epidemiološko situacijo v RS in v skladu z navodili Univerze v Ljubljani bo knjižnica Univerze v Ljubljani, Fakultete za šport od 14. marca 2020 dalje do preklica zaprta.

Izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča.

Obveščamo vas, da za vaše izposojeno gradivo ne bo zamudnine, tudi rezervacije in obstoječa naročila ne bodo potekla. Zaradi zaprtja knjižnice pri vas ne bodo nastali nobeni stroški.

V času zaprtosti knjižnice lahko uporabljate javno dostopni katalog Slovenije COBISS+, kjer v polnem tekstu najdete zaključna dela FŠ (diplomske, magistrske, doktorske naloge), praviloma z letom izida od 2007 dalje: https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search/simple?db=fsplj.

Poleg tega lahko dostopate do repozitorija Univerze v Ljubljani (RUL): https://repozitorij.uni-lj.si/info/index.php/slo/.

Z digitalno identiteto lahko od doma dostopate tudi do baze SPORTDiscus  https://www.fsp.uni-lj.si/o-fakulteti/knjiznica/informacijski-viri/SPORTDiscus-full-text in do ostalih informacijskih virov  https://www.fsp.uni-lj.si/o-fakulteti/knjiznica/informacijski-viri/Oddaljen-dostop-do-informacijskih-virov-za-clane-knjiznic-UL.

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo.