Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Skupine za vaje - 1. LETNIKI 2013/14

datum: 30.09.2013

kategorija: novice

Objavljamo sezname študentov 1. letnikov v študijskem letu 2013/14, razvrščene po skupinah za vaje: 1. letnik Športna vzgoja, 1. letnik Kineziologija (popravek z dne 1. 10. 2013!), 1. letnik Športno treniranje.

Študenti se v ustreznem seznamu poiščete po vpisnih številkah, ki ste jih prejeli ob vpisu. Če se ne najdete, preverite jutri še seznam na oglasni deski Študentskega referata (za vratarjem, ob vznožju desnega stopnišča).

Kako najdem svoj urnik za predavanja in vaje?

1. Poiščete svojo skupino za vaje v seznamu programa na katerega ste vpisani;

2. Kliknete povezavo "Urnik" na domači strani FŠ;

3. Izberete vaš program, letnik študija in smer (enaka programu);

4. V rubriki "Skupina" izberete svojo skupino za vaje in skupino za predavanja (obe hkrati izberete s pomočjo tipke CTRL). Ime skupine za vaje je v urniku tvorjeno kot kaže primer: 1BŠV-1, 2BŠV-1 ... 5BŠV-1, 1BKIN-1, 2BKIN-1, 1BŠT-1, 2BŠT-1 ....pri tem pa prvo število pomeni številko skupine (iz seznama), zadnje pa letnik študija. Skupina za predavanja, v kateri ste vsi študenti 1. letnika posameznega programa, je: Skupina-bŠV-1, Skupina-bŠT-1, Skupina-bKIN-1. Za popoln urnik morate torej izbrati  obe skupini hkrati!

5. Kliknete npr. "Prikaži tedenski urnik" in dobite tedenski urnik za vašo skupino za vaje in za predavanja prvega  letnika vašega programa.

 

POZOR: Na programih ŠT in KIN ste študenti ob vpisu izbirali določene predmete iz ponudbe. Na urniku imate lahko tudi predmet, ki ga vi niste izbrali (preverite svoj indeks v VIS-u), zato tega predmeta ne obiskujte. Če določenega predmeta (ki ga imate sicer v elektronskem indeksu) nimate na urniku, se bo najverjetneje izvajal v poletnem semestru (preverite v urniku!).

Študenti Kineziologije boste o izvajanju splošnih izbirnih predmetov, ki ste jih izbrali, obveščeni naknadno. Zaenkrat jih še ni v urniku.

 

Predagoški proces v študijskem letu 2013/14 se začne jutri, 1. oktobra, po objavljenih urnikih.

 

Uspešno študijsko leto vam želimo.

Študentski referat