Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

INFORMATIVNI DAN za vpis na FŠ

datum: 04.02.2011

kategorija: novice

Kdaj? 11. in 12. februar 2011

Do moje popolne službe_2.jpg

 

V naših programih omogočamo sodoben in zanimiv študij, s katerimi boste pridobili izobrazbo za delo na različnih področjih športa.

 

Je vaše poslanstvo delo z otroki in mladino? …Izberite program Športna vzgoja!

Med študijem boste pridobili najnovejša znanja za delo v raznovrstnih programih športa otrok in mladine. Postali boste strokovnjak za delo na področju obšolskih pedagoških dejavnosti v osnovnih in srednjih šolah, drugih vzgojno izobraževalnih institucijah in v zasebnem sektorju. Študij lahko nadgradite z neposrednim prehodom na magistrsko raven, ki vam omogoča pridobitev izobrazbe za vodenje pouka športne vzgoje v osnovni in srednji šoli ter številnih drugih programih športa otrok in mladine.

 

Vas zanima vodenje telesne priprave, programov za zdravje, preventivo in rehabilitacijo poškodb? …Izberite program Kineziologija!

Pridobili boste znanja za vodenje različnih programov  telesne priprave, preventive in rehabilitacije poškodb … Študij lahko nadgradite z neposrednim prehodom na magistrsko raven. Zaposlili se boste lahko v zdraviliščih, rehabilitacijskih centrih, športnih organizacijah, klubih, društvih, fitnes centrih, hotelih ali delali kot zasebnik.  

 

Imate vodstvene sposobnosti, ste samozavestni, želite občutiti vznemirjenje tekmovanj, čar športnih uspehov? …Izberite program Športno treniranje!

Postali boste strokovnjak na področju športa mladih, kakovostnega športa, vrhunskega športa in športa invalidov. Pridobili boste najaktualnejša znanja za načrtovanje, organiziranje, vodenje in analiziranje trenažnega procesa na vseh ravneh. Zaposlili se boste lahko v klubih, društvih, nacionalnih panožnih zvezah, športnih organizacijah ali delali kot zasebnik.  

 

Obiščite www.mojasluzba.sportblog.si in www.fsp.uni-lj.si.

 

Vse informacije dobite na informativnem dnevu na Fakulteti za šport (Gortanova 22, Kodeljevo, mestni avtobusi 2, 5 in 22)

  • 11.2.2011      ob 10.00 in 15.00 uri in
  • 12.2.2011      ob 10.00 uri.

 

Dodatne informacije dobite na telefonu: 01/52 07 772 ali 01/52 07 802 in po elektronski pošti