Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

SIMBIOZA GIBA

Ljubljana

simbioza-giba2.jpg

 

Simbioza giba v akciji, gibajte z nami! 

V čast nam je, da vas lahko
v ponedeljek, 21. septembra 2015, ob 10. uri
povabimo na Fakulteto za šport, kjer bomo 
skupaj otvoriti letošnji
vseslovenski projekt Simbioza Giba.


Veseli bomo, če se nam boste pridružili na otvoritvenem dogodku, kjer bomo skupaj otvorili vseslovensko akcijo Simbioza Giba. Simbioza Giba, ki bo potekala po celotni Sloveniji na več kot 300 lokacijah, je namenjena vsem generacijam od - 9 mesecev do 100+ let. 

Po uradni otvoritvi si bomo skupaj ogledali ali se udeležili gibalnih programov, ki se bodo odvijali na Fakulteti za šport:  vadili na Senior-Fit vadbi, zaplavali v bazenu fakultete ali pa se pridružili vadbi za otroke, ki bodo gibali z babicami in dedki. 

Vse pomembne informacije o projektu najdete TUKAJ

Prijave za udeležence in udeleženke so že odprte na spletni strani www.simbioza.eu ali na telefonski številki 030 662 828, pridružite se in si oglejte lokacije, kjer boste lahko gibali in se rekreirali v okviru Simbioze Giba! 

Spomnimo: Simbioza giba je vseslovenski prostovoljski projekt na področju telesne kulture  in medgeneracijskega sodelovanja. Naša želja je, da odpremo športne objekte in združimo ponudnike različnih gibalnih aktivnosti in vse, ki bi si želeli informacij, začeti, nadaljevati ali pa preizkusiti nekaj popolnoma novega na gibalno, rekreativnem, športnem področju. Tako skozi akcijo ponujamo priložnost vsem generacijam od -9 mesecev do 100+ let, da spoznajo nove zvrsti aktivnosti športno rekreativne vadbe in se udeležijo različnih vadb vsak dan med 10:00 in 11:00 ter med 17:00 in 18:00 med 21. in 27. septembrom 2015. 


Za več informacij: 
Nejka Golič, vodja PR in komunikacije Simbioza Genesis, socialno podjetje
031 311 092