Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Strokovna konferenca - Gibanje je zdravje

Ljubljana

Vabimo vas, da se udeležite strokovne konference z naslovom GIBANJE JE ZDRAVJE, ki bo v torek, 18. novembra ob 15. uri v veliki predavalnici Fakultete za šport (Gortanova 22, Ljubljana)

Zbiranje, vpis in prevzem brezplačne mnografije je med 14:30 in 15. uro.

Kotizacije ni - potrebno pa se je do nedelje, 16. 11. pisno prijaviti na -  (informacije o konferenci na 040 77 41 49 - Melita Roj)

 

Organizatorji konference so:

  • UKC Ljubljana, Interna klinika - doc. dr. Bojan Knap, dr. med,
  • Fakulteta za šport - prof. dr. Branko Škof in
  • FORABEL- izobraževalno društvo za boljše življenje.

 

Konferenca bo promocija zdravega načina življenja in promocija monografije, v kateri so prispevki 12 avtorjev - uglednih strokovnjakov s področja zdravja in športa (doc. dr. Bojan Knap,  akademik prof. dr. Matija Horvat, prof. dr. Vito Starc, prof. dr. Aleš Blinc, dr. Aljoša Danieli, prof. dr. Matjaž Veselko, prof. dr. Anton Grad, dr. Mateja Baruca, dr. Nada Rotovnik Kozjek, dr. Radoje Milić, prof. dr. Branko Škof in prof. dr. Mitja Lainščak)

Cilj konference je navduševati in povečevati število telesno aktivnih v Sloveniji ter s tem prispevati k preventivi sodobnih bolezni kot tudi za večjo kvaliteto življenja, večjo rezistenco proti stresu ter večjo učinkovitost na delovnem mestu.

Konferenca in spremna monografija sta namenjeni strokovni javnosti – medicinskim strokovnjakom, farmacevtom, fizioterapevtom, trenerjem, fitnes in wellness centrom ter vsem tistim, ki delate z ljudmi in tako imate vpliv na izboljšanje njihovega stila življenja.

 

Verjamemo, da bosta konferenca in monografija veliko prispevala širjenju strokovnih znanj oziroma se bo izboljšalo vedenje o pomenu telesne vadbe in tudi prispevalo k večji motiviranosti za vadbo.

 

Popolnoma brezplačno udeležbo na konferenci so nam omogočili prijazni predavatelji, ki so se odpovedali honorarju in drugi podporniki zdravega življenjskega stila - naši donatorji in sponzorji, ki se jim iskreno zahvaljujemo - to so: ZDRUŽENJE ZA ŽILNE BOLEZNI SZD, SŠZD MEDICUS, ABBVIE BIOFARMACEVTSKA DRUŽBA, AMGEN ZDRAVILA, ABBOTT LABORATORIES in TISKARNA DEMAT.

 

V priponki pa si lahko pogledate PROGRAM  konference.

 

Veseli bomo Vaše udeležbe.