Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

1. mednarodni wellness kongres

Ljubljana

 Aerobics.jpg

AFP.jpg

AFP in Gimanstična zveza Slovenije bosta 27.9.2014 na Fakulteti za šport organizirala 1. mednarodni wellness kongres. Dogodek je namenjen vsem, ki želijo pridobiti nova znanja na področju osebnega trenerstva vodenja različnih rekreativnih vadb za odrasle. Za vse tiste športne navdušence, ki želijo aktivno preživeti sobotni dan, pa smo pripravili celo vrsto zanimivih programov.

 Vsi športni delavci s področja aerobike, skupinske vadbe in pilatesa (če ste se usposabljali na Fitnes zvezi Slovenije, predložite diplomo o usposobljenosti) si boste z obiskom kongresa pridobili tudi licenco za delo za leto 2015.  

Na dogodku boste imeli priložnost prisostvovati na predavanjih svetovno priznanega avtorja programa osebnega trenerstva, dr. Brian Biagiollija. Dr. Brian Biagiollija je predavatelj na Univerzi v Miamiju, avtor številnih knjig in člankov s področja osebnega trenerstva  in programski direktor svetovno priznanega programa osebnega trenerstva, znanega pod imenom NCSF – National Council on Strength and Fitness. Na predavanjih bo predstavill nove načine optimiziranja vadbe in harmonizacijo sistemov za učinkovitejšo vadbeno enoto.  

Welness-1.jpg

Od domačih strokovnjakov bomo gostili dr. Mitja Maecthiga, specialista osrtopedske kirurgije in osebnega trenerja po programu NCSF. Vodil bo delavnico z naslovom Vadba v nosečnosti, kjer boste zvedeli vse podrobnosti o fizioloških spremembah telesa med samo nosečnostjo, specifične fiziološke spremembe vezane na tromesečja, na kaj vse morate paziti pri vadbi nosečnic, kakšna vadba je primerna za nosečnice ter poseben poudarek na neustrezno izbranih vajah, ki se nanašajo na sama obdobja nosečnosti. Ta znanja so njuno potrebna vsem, ki delate s populacijo nosečnic.  

Pripravili smo tudi pestro paleto delavnic (vadb) na katerih boste spoznali novosti v svetu, se dodobra spotili ter zabavali in doživeli skupinsko vadbo v večjem obsegu kot do sedaj.  

 

Delavnice na kongresu bodo sledeče:

  • Gyro mat Pilates
  • Pilates challenge
  • Zumba® Fitness Class
  • STEPassion
  • Zumba® Fitness Party

Za vse, ki delujete v športu in vas bolj zanima marketing, pa smo pripravili posebno delavnico z naslovom Kako s pomočjo Facebooka do novih strank. Znanje, ki ga boste prejeli na delavnici lahko koristno uporabite pri vašem poslovanju in s tem povečate učinkovitost podjetja, ne glede na področje vašega dela.

Več informacij o kongresu in prijavi si oglejte na:  www.afpeurope.com/kongres

Več informacij in delavnicah in prijavi si oglejte na:  www.afpeurope.com/delavnice

Postanite del wellness revolucije in ne zamudite tega edinstvenega dogodka!!!

Poseben popust za študente Fakultete za šport:

Cena karte je za vas le 99 eur. Za pridobitev popusta pri prijavi v polje Ime in priimek dopišite še FŠ.

Vljudno vabljeni!

Ekipa GZS/AFP