Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Obisk FITCITY Fitnes centra

Ljubljana

Karierni center.PNG

 

 Bi želeli iz prve roke pridobiti informacije, kako poteka delovnik v fitnesu? Kakšen kader zaposlujejo? Bi želeli pridobiti nasvete, kako uspeti in ustvariti lastno dejavnost na področju  športa? 

 

Potem vabljeni na:

»obisk FITCITY Fitnes centra«

17. 4. 2014

 

O FITCITY Fitnes centru:

Fit CITY je  Fitnes center, ki se razprostira na 1200 m2. V dveh dvoranah obiskovalci lahko  uživajo  na vodenih  vadbah  in  Spinning®  treningih.  Dvorana  za  skupinsko  vadbo  se  razprostira na 180 m2 in nudi nove oblike treninga (BodyBlade® funkcionalni trening, Peak  Pilates, Fitnes stoli, Ugi Fitnes, Krožno vadbo za oblikovanje telesa, Aerobika, TNZ aerobika  in še marsikaj drugega). 

Njihovo vodilo je: ENOSTAVNOST, PREPROSTOST, NOVOSTI IN KVALITETA.

Okviren program obiska:

  • ogled fitnesa,
  • predstavitev podjetja, njihove vizije in dejavnosti s katerimi se ukvarjajo,
  • predstavitev karierne poti direktorice Polone Gosar Rankovic (poudarek bo predvsem  na tem, da lahko z močno željo in voljo dosežete marsikaj),
  • pomembnost izobraževanja (zakaj je pomembno in kje ga lahko pridobite) in
  • priložnosti in nasveti za mlade.

Termin predstavitve: četrtek, 17. 4. 2014 od 10.00 do 11.00 

Lokacija: FITCITY Fitnes center, Tržaška 132 1000 Ljubljana

Predstavitev vodi: Polona Gosar Rankovic, direktorica fitnesa

 

Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da se na  obisk  zaradi lažje organizacije prijavite  tako,  da  na e-naslov    pošljete  mail  z  zadevo  »Obisk  FITCITY«  in  v  sporočilo napišete vaše ime in priimek, fakulteto, ki jo obiskujete, letnik in smer študija ter  vaš e-naslov.

Za vse dodatne informacije o predstavitvi organizacije se prosim obrnite na karierno svetovalko Katjo Oblak. Dosegljiva je na elektronskem naslovu