Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Pridobite izkušnje - vabilo za sodelovanje na programih Športnega centra Fakultete za šport

Ljubljana

 

Spoštovani.

Delovne izkušnje, dobra referenca in odličen odnos do dela so pomembne alineje v naših življenjepisih, ki jih pošiljamo bodočim delodajalcem. Ste pridobili že katero od teh?

Ekipa Športnega centra Fakultete za šport ponuja možnost, da si pridobite zgoraj naštete kvalitete. Odgovorno delo, odlični pogoji za razvoj in dobra družba so tisti dejavniki, ki gradijo tim Športnega centra. Vabimo vas, da se nam pridružite!

Iščemo urejene in odgovorne študente/vaditelje/učitelje, ki želijo pridobiti izkušnje na področuj za katerega se izobražujete. Ponujamo možnost dolgoročnega sodelovanja.

Pogoj sodelovanja: študent, diplomant Fakultete za šport ali vaditelj z usposobljenostjo na področju sodelovanja (licenca/usposobljenost pridobljena na FŠ ali preko izobraževanja/usposabljanja priznanega s strani MIZŠ).

Zaželjeno: izkušnje iz področja na katerem želiš sodelovati

Vsi, ki vas delo zanima, pošljite življenjepis s poudarkom na vaših izkušnjah pri delu z otroki (priporočamo, da poleg prijave priložite tudi reference) in motivacijsko pismo na naslov: . Prijave zbiramo do 15. januarja 2014.

 

oglas_kader_1.jpg