Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Vloga osebnega marketinga in mreženja za osebno kariero

Ljubljana

Se vsakič znova sprašujete, katere so tiste vaše unikatne lastnosti, ki bi vam lahko na zaposlitvenem razgovoru prinesle konkurenčno prednost pred drugimi kandidati?

Če želite izvedeti več o pomenu osebnega marketinga in mreženja za izboljšanje vaše zaposljivosti ter izgradnjo uspešne kariere pridite na brezplačno delavnico za študentke in študente Fakultete za šport, Fakultete za arhitekturo in Fakultete za družbene vede

 

Vloga osebnega marketinga in mreženja za osebno kariero

Delavnico bo vodila Maja Čampelj, Komunikacijski inštitut Svetovljan
Kdaj:16. 4. 2013
Kje:Fakulteta za šport (Gortanova 22, sejna soba)
Ura:od 11.00 do 14.00

 

Na delavnico se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijave zbiramo do 14. 4. 2013. Prijavite se TUKAJ

Za dodatne informacije se obrnite na svojo karierno svetovalko Barbaro Spreizer oz. na e-mail naslov: .

 

Delavnica je namenjena samo študentkam/študentom z veljavnim študentskim statusom. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice/seminarja.

S prijavo na dogodek dovoljujete fotografiranje in snemanje ter objave na socialnih omrežjih na profilu ter za potrebe promocije storitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

V kolikor se delavnice, na katero ste se prijavili, ne boste udeležili, morate to pisno sporočiti vašemu kariernemu svetovalcu, vsaj 2 dni pred izvedbo dogodka. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da vam omejimo možnost sodelovanja na prihodnjih dogodkih v organizaciji KC UL.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa kariernih centrov UL

www.kc.uni-lj.si