Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Prvenstvo Univerze v Ljubljani v namiznem tenisu

Ljubljana

V torek, 20. 11. 2012, je na Fakulteti za šport potekalo prvenstvo Univerze v Ljubljani v namiznem tenisu 2012/2013.

Tekmovanja se je udeležilo 26 udeležencev iz 8 članic Univerze v Ljubljani. V moški konkurenci je nastopilo 15 tekmovalcev, pri dekletih 7 tekmovalk, štirje profesorji pa so se potegovala za naslov najboljšega med zaposlenimi na Univerzi v Ljubljani.

 

UNI_namizni tenis 2012_3.jpgPri dekletih je zmagala Vesna Rojko (FŠ) in postala nova Univerzitetna prvakinja v namiznem tenisu za sezono 2012/2013. Vesna se je finalu pomerila s prvakinjo iz sezone 2009/10, Zalo Miklavc (FŠ), ki je tokrat zasedla srebrno stopničko. Tretje mesto pa si je priigrala Založnik Tjaša, študentka Ekonomske fakultete.

 

UNI_namizni tenis 2012_4.jpgPri študentih je Tomaž Roudi (FF) v finalnem dvoboju premagal Patrika Rosca (FGG).  Tretje mesto pa je osvojil lanski prvak Jaka Golavšek (FŠ).

 

Ekipna zmaga je ostala doma. Priigrali so jo: Golavšek Jaka, Kranjc Janez, Gradišnik Rok, Drenik Benjamin, Alegro Tine, Rojko Vesna, Miklavc Zala, Matjašič Tina, Lupša Andreja in Lazić Aleksandra.

UNI_namizni tenis 2012_6.jpg

 

Tekmovanje je potekalo v prijetnem športnem vzdušju, medalje in nagrade je najboljšim podelil predsednik Športne zveze Univerze v Ljubljani in dekan Fakultete za šport prof.dr. Milan Žvan, ki je bil nad finalnimi dvoboji navdušen.

UNI_namizni tenis 2012_5.jpg 

Več si lahko preberete na spletni strani Športne zveze Univerze v Ljubljani.