Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Fakulteta za šport na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti

Ljubljana

MOS, 12.-18.09.2012 v Celju

 

MOS_2012 (7).jpgOlimpijski komite Slovenije in Fakulteta za šport  sta na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti skupaj predstavljala svoje aktivnosti ter  navduševala ljudi k aktivnemu  načinu življenja.

 

 

MOS_2012 (23).jpgObiskovalcem sejma smo omogočili, da so preverili sestavo svojega telesa, vzdržljivost v moči na kolesarskem ergometru ter se spoznali s simulatorjem veslanja. Z video animacijami smo prikazali delo, ki ga opravljajo raziskovalci v različnih laboratorijih na Fakulteti za šport. Hkrati smo obiskovalce tudi izobraževali, saj smo jim predstavili zanimivo literaturo izdano na Fakulteti za šport. Na naši stojnici so se obiskovalci lahko spoznali tudi z dejavnostmi, ki jih nudi Športni center Fakultete za šport.

MOS_2012 (29).jpgPoleg predstavitvenega sejemskega dogajanja  smo poskrbeli tudi za obisk vrhunskih športnikov. Petra Majdič in Luka Špik sta v sproščenem vzdušju pokramljala z obiskovalci ter z njimi delila svoje  izkušnje. Ob tem pa sta tudi nesebično delila nasvete in napotke, ki bodo koristni pri njihovem športnem preživljanju prostega časa.

 

Utrinke s sejma si lahko ogledate v fotogaleriji.