Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

KOŠARKA

Vadba je namenjena vsem, ki želijo izpopolniti znanje košarke, in tistim, ki želijo spoznati nove športne prijatelje pri igri košarke. Primerna je za vse starostne skupine in stopnje telesne pripravljenosti ter oba spola. Vadba poteka v športni dvorani Krn na Fakulteti za šport, v kateri je 6 košarkarskih tabel, ki omogočajo izvedbo pestre vadbe.

 

Vadba je zasnovana tako, da bodo udeleženci pod vodstvom strokovno izobraženega trenerja spoznali kakovostno ogrevanje za igro košarke, izpopolnili znanje svojih tehničnih in taktičnih elementov košarke ter nato uporabili te elemente v košarkarski igri. Vadba bo tako zasnovana na uvodni ogrevalni del, tehnično-taktično izpopolnjevanje znanja, igro in raztezanje.

 

URNIK

 

Vadba poteka ob ponedeljkih od 20. do 21.30, v športni dvorani Krn na Fakulteti za šport. Program se izvaja od 8. marca do 24. junija 2010. 

 

CENA

 

Semestralna karta: 130 €

Popusti so opredeljeni v splošnih pogojih.

 

OBVESTILO:

Ob nakupu semestralne karte imate možnost brezplačnega obiska ur LATINO MIXa, ki se odvija ob nedeljah od 18. do 19. ure v športni dvorani Mangart!! Več o vadbi pod naslovom LATINO SOLO PLESI!

 

KONTAKT

 

t: 041 334 421       

e: vadba@fsp.uni-lj.si

 

PRIJAVNICA

PRIJAVNICA - - izpolnite in pošljite preko e-pošte (kot priponko na naslov vadba@fsp.uni-lj.si) ali po navadni pošti.