Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Zakaj študentje Fakultete za šport pravijo, da je to fakulteta z velikim F?

Preberete si lahko tudi izjave naših diplomantov in znanih osebnosti.

Izjave študentov
Student1

Fakulteta za šport je fakulteta z velikim F-om. Je posebna, ker nudi mnogo več kot le pridobivanje kakovostnega znanja s področja športa. Tisti, ki to ne verjamete, zagotovo niste izkusili tega kar nudi, tisti ki pa še imate to možnost poizkusite, ne bo vam žal!”

Matija Žlender, vrhunski športnik, študent 4. letnika

 

Student2

 

Študij na Fakulteti za šport mi pomaga, da sem to, kar sem. Zavedam pa se, da kot pravi Bertrand Russel, da v mladosti zamujene norosti, ne more nadomestiti niti vsa modrost starosti.”

Rok Konečnik, freestyler, študent 4. letnika

Student6

“Nikoli ne bodi zadovoljen s tem kar si, če želiš postati to kar nisi, kajti tam, kjer boš postal zadovoljen, boš tudi ostal.”

Jan Ternjak, športni novinar, študent 4. letnika

Student7

“Ena izmed najboljših odločitev v življenju je bila zagotovo izbira Fakultete za šport. Študijski program je razgiban, pester in zanimiv, skratka odličen za nekoga, ki rad združuje šport in razgiban življenjski slog. Na fakulteti sem osvojil veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Prav tako mi je fakulteta dala priložnost, da pridobim različne nazive, kot so učitelj smučanja, plavanja, teka na smučeh … Ti nazivi pripomorejo k mojemu dodatnemu zaslužku ob študiju, saj je povpraševanje po teh znanjih na trgu veliko. Na fakulteti se zelo dobro počutim, saj med študenti prevladuje pozitivno vzdušje.Vsi, ki imate radi šport in bi radi svoja znanja podajali drugim, je ta fakulteta prava izbira za vas.”

Beno Repič, študent 4. letnika

Student8

“Študij na Fakulteti za šport, je študij po mojem okusu. Poleg vsega splošnega znanja, ki mi ga nudi študij in priložnosti, ki mi lahko veliko dajo v prihodnosti, mi je dal študij še mnogo drugih zelo pozitivnih izkušenj. Nikoli ne bom pozabila zimskih taborov alpskega, nordijskega in turnega smučanja, tedna potapljanja na Fratru, aktivnosti v Tolminu, zabav za študente naše fakultete,… in pravih prijateljev.”

Urška Kikel, študentka 4. letnika

Student9

“S Fakulteto za šport je šport lahko tako tvoje življenje kot poklic!”

Benjamin Sitar, študent 4. letnika